اخبار حوزه شبیه‌سازها

 

 

دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری

نوشته شده توسط Admin2 10 تیر 1403

افتتاح سیمولاتور برج مراقبت پرواز

«شبیه‌ساز سه‌بعدی و 360 درجه برج کنترل» دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری، روز یکشنبه سوم تیر ماه 1403، در مراسمی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ، معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مدیرعامل شرکت صاایران و مدیران صنعت هوانوردی کشور افتتاح شد.

در مراسم آغاز بهره برداری از این سامانه با خیر مقدم آقای دکتر کریم زاده سرپرست دانشکده آغاز شد. ایشان ضمن اشاره به جایگاه دانشکده درامر آموزش و تربیت نیروی متخصص و استانه 75 سالگی تاسیس دانشکده، امکانات مختلف این شبیه‌ساز و زمینه‌های توسعه‌های آینده سایر سامانه‌های جانبی آن را تشریح نمودند. همچنین امیر دریادار رستگاری مدیرعامل شرکت صاایران با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز این پروژه، زمینه‌های توسعه همکاری صنعت هوانوردی و مجموعه‌های وابسته به صاایران را یادآور شد. سپس کاپیتان محمدی‌بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ، استفاده از توان و دانش بومی در طراحی و ساخت شبیه‌ساز سه بعدی برج کنترل در دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری با همکاری عالی‌ترین مرجع مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و صنایع الکتروینک شیراز و همچنین نخبگان و خبرگان کشوری در شرایط دشوار تحریم‌ها را به عنوان نمونه‌ای از یک راهبرد و تلاش موفق برشمرد.

این شبیه‌ساز که با پوشش 360 درجه و به صورت سه بعدی طراحی شده است قابلیت شبیه‌سازی سنایورهای مختلف پروازی و مدل‌سازی شرایط مختلف جوی در ساعات مختلف شبانه روز را دارا بوده و  می‌تواند شرایط مختلف اضطراری برای هواپیماها را  که یک کنترلر برج در عمل با انها مواجه می‌شود، شبیه‌سازی نموده و قابلیت و سرعت تصمیم گیری و حل مساله کنترلر را در شرایط اضطراری به چالش کشیده و ارزیابی نماید.

این شبیه ساز که به منظور ارتقای آموزش دانشجویان مهندسی هوانوردی و مراقبت پرواز و اجرای دوره های بازآموزی کنترلرهای شاغل در فرودگاه های کشور طراحی و اجرا شده است قابلیت توسعه جهت برگزاری دوره آموزش های حرفه ای صنعت هوانوردی در حوزه بین‌المللی را دارد.

سر در سیمولاتور برج مراقبت پرواز

 

منبع: دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری

نوشته شده توسط Admin2 20 اسفند 1402

 

شرکت صنایع هوافضای کره‌جنوبی(KAI) برای اولین بار در نمایشگاه بین‌المللی هوایی Avalon که در سال 2023 در ملبورن استرالیا برگزار می‌شد، شرکت کرد و طیف وسیعی از هواپیماهای خود از جمله جنگنده سبک FA-50 که اخیراً به لهستان و مالزی صادر شده است، را به نمایش گذاشت.شبیه‌ساز پرواز، وسیله بسیار مناسبی برای نمایش توانمندی‌های این هواپیما در نمایشگاه هوایی بود.

 

2

 

KAI T-50 Golden Eagle یک هواپیمای آموزشی پیشرفته تک‌موتوره و محصول مشترک کره جنوبی و ایالات متحده آمریکاست. این هواپیمای آموزشی نخستین بار در سال 2002 پرواز نمود و از سال 2005 در حال خدمت می‌باشد و در کشورهای تایلند، اندونزی، فیلیپین، عراق و کره‌جنوبی به عنوان هواپیمای آموزش پیشرفته خلبانی و هواپیمای رزمی استفاده می‌شود. از این هواپیما تاکنون نزدیک به 200 فروند ساخته شده است. (ویکی‌پدیا)

 

3

 

کاربری:

T-50: هواپیمای آموزشی پیشرفته
TA-50:
هواپیمای آموزشی ابتدایی
FA-50:
هواپیمای نظامی سبک

 

4

 

منبع : https://www.biztribune.co.kr/news/articleView.html?idxno=276074

 

نوشته شده توسط Admin2 12 اسفند 1402

 
image.png  3


دیماه امسال (1402) با حضور امیر دریادار ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش و امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش، از سامانه شبیه‌ساز بالگرد AB-212 در پایگاه دریایی ارتش بوشهر رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در آیین افتتاح شبیه‌ساز بالگرد ارتش در بوشهر در پایگاه دریایی ارتش اظهار کرد: امروز در پایگاه دریایی ارتش بوشهر شبیه ساز بالگرد برای استفاده در حوزه هوانوردی افتتاح شد، موضوع تربیت، آموزش و ارتقا مهارت همه کارکنانی که در این تخصص فعالیت می‌کنند حائز اهمیت است، به ویژه آموزش هوایی که بایستی از حداکثر ایمنی برخوردار باشد؛ پیش از این آموزش‌های عملی با بالگردها انجام می‌شد که ریسک و هزینه زیادی داشت تا بالگرد پرواز کند.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه از سال 1388 طرح مطالعاتی ساخت شبیه‌ساز بالگرد آغاز شده‌است، گفت: به طور مثال شبیه‌ساز ناوبری در دانشگاه حضرت امام(ره) در نوشهر یکی از بهترین شبیه‌سازهایی است که در آنجا پیاده شده که عزیزان برای ناوبری، جداشدن و پهلوگرفتن در اسکله‌ها و دریانوردی در دریا در شرایط مختلف آب و هوایی تمرین می‌کنند.  شبیه ساز زیردریایی در همان سال‌ها به همت صنایع وزارت دفاع ساخته شد و امروز به صورت کلاس غریق سبک و متوسط و سنگین ساخته و مورد استفاده قرار می‌گیرد.


1

 

دریادار سیاری گفت: امروز کامل‌ترین شبیه‌ساز هوانوردی بالگردها آماده و در مکانی افتتاح شده که نیروی دریایی، هوایی، پدافند و همه کسانی که با بالگرد کار دارند، بتوانند از این شبیه ساز استفاده کنند و تمام مراحل آموزش عملی را در این شبیه ساز انجام دهند؛ سپس به روی بالگرد ثابتی که اینجا مستقر است آموزش دیده و بعد به راحتی در بالگردها پرواز کنند.  قبلا در هوانیروز شبیه‌ساز خارجی قدیمی داشتیم که ۴۷ سال از عمر آنها گذشته و جوابگوی نیازمندی فناوری امروز نبوده است اما این شبیه ساز بالگرد تولید داخل و صددرصد ایرانی، جوابگوی همه مسائل و مشکلات روز بوده و با فناوری روز ساخته شده است؛ دیگر برای تعمیر و نگهداری و استفاده از بالگردهای شبیه ساز نیاز به بیرون نداریم و همه در صنایع وزارت دفاع و با تخصص خود کارکنان نیروی دریایی اجرایی شده و می تواند به مردم هم خدمات بدهد.

 

4

 

سامانه شبیه‌ساز بالگرد چه ویژگی‌هایی دارد؟

به گزارش فارس، این سامانه با قابلیت‌های ویژه و منحصر به فرد مطابق با آخرین فناوری‌های روز دنیا طراحی و تولید شده است، کلیه بخش‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این سامانه به صورت کاملاً بومی و به دست کارشناسان شرکت ایزایران طراحی و تولید شده و برای اولین بار در ایران از سکوهای حرکتی با موتورهای الکتریکی استفاده شده است. در این شبیه‌ساز، مدل‌سازی رفتار پروازی بالگرد و همچنین صداهای شبیه‌سازی شده به طور دقیق و منطبق بر بالگرد اصلی انجام شده و کلیه پارامترهای آن منطبق بر استانداردهای لازم است. این سامانه دارای قابلیت‌های مختلف پروازی از جمله پرواز در روز، پرواز در شب، پرواز روی دریا، نشست و برخاست بر روی انواع شناور و پرواز در شرایط ویژه طوفانی و بارانی و همچنین دارای قابلیت شبیه‌سازی شرایط اضطراری بالگرد با قابلیت لرزش و حرکت کابین است. ایمنی و پیشگیری از سوانح، مدیریت ریسک در شرایط اضطراری، کاهش هزینه‌های آموزش خلبانی، افزایش سرعت واکنش خلبان، مهارت افزایی در ارتباطات رادیویی، مهارت‌های ناوبری و امکان تمرین پرواز در هر زمان و هر شرایطی از مزایای این سامانه است.

منبع : خبر آنلاین

 

آغاز بهره‌برداری در پایگاه هوایی شیراز

نوشته شده توسط Admin2 10 تیر 1403

 11257642 887

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، با حضور امیر سرتیپ واحدی (فرمانده نیروی هوایی ارتش) روز چهارشنبه 6 تیر 1403 در پایگاه شکاری ترابری شهید دوران شیراز، سامانه شبیه‌ساز هواپیمای ترابری سی‌۱۳۰ به بهره‌برداری رسید.

 

منبع : https://www.iribnews.ir/00Hucn

 

نوشته شده توسط Admin2 16 اسفند 1402

ارتش کره جنوبی در حال توسعه یک سیستم آموزشی برای شبیه‌سازی جنگ‌های هوایی مجهز به هوش مصنوعی است.

نیروی هوایی کره جنوبی روز سه‌شنبه اعلام کرد که قراردادی با شرکت صنایع هوافضای کره  (KAI)، تنها تولیدکننده هواپیما در این کشور، برای توسعه یک سیستم آموزشی پرواز شبیه‌سازی‌شده مبتنی بر هوش مصنوعی امضا کرده است. در شبیه‌ساز آموزشی فعلی، هواپیماهای دشمن با استفاده از داده‌های از پیش تعیین‌شده کنترل می‌شوند. سیستم آموزشی پرواز شبیه‌سازی‌شده با هوش مصنوعی، به هواپیماهای دشمن اجازه می‌دهد تا آزادانه مانور داده و درگیر نبرد شوند.

Untitled

نیروی هوایی و KAI  35.6میلیارد وون (27.5 میلیون دلار آمریکا) برای ایجاد این سیستم تا پایان سال 2025 سرمایه‌گذاری خواهند کرد. این سرمایه‌گذاری جدید پس از آن صورت می‌گیرد که نیروی هوایی کره جنوبی اهمیت آموزش خلبانان برای سازگاری با میدان نبرد نوین، به ویژه با معرفی جنگنده‌های پیشرفته‌ای مانند  F-35 را درک کرده است.


منبع : kOREABIZWIRE


Tactical Training Centre

نوشته شده توسط Admin2 08 اسفند 1402

 

Summary of International Test Pilots School Canada (ITPS) and International Tactical Training Centre (ITTC):

Location: London International Airport, Ontario, Canada

Focus:

  • Test pilot training: One of only 8 recognized schools globally, offering advanced training for civilian and military pilots on fixed- and rotary-wing aircraft.
  • Tactical training: ITTC provides advanced fighter pilot training, including weapons instructor courses, advanced tactics, and mission commander courses, to international customers.

 

Key Features:

  • Advanced Aircraft Simulation Centre (AASC): Houses 12 fighter simulators (F/A-18E, F-35, F-16C), 2 engineering simulators, 1 helicopter simulator, 1 attack helicopter simulator, and an eVTOL simulator.
  • Technology: Employs mixed-reality and Live Virtual Constructive Training (LVCT) for immersive and cost-effective training.
  • Customization: Simulators can be configured for various scenarios and platforms, with access to software back-end for further adjustments.
  • Diverse Training: Offers a wide range of flight test techniques and tactical training exercises, including mission commander courses and AI-controlled opponents.
  • eVTOL Focus: Recognizing the future potential of urban air mobility, ITPS developed an 18-bladed eVTOL simulator for certification training.
  • Global Team: Instructors from various countries bring diverse expertise and teaching approaches.

Untitled

 

Company Culture:

  • Family-run, with a focus on innovation, expertise, and empowering employees.
  • Committed to changing the way test pilot and tactical training are done through cutting-edge technology and unique approaches.

Overall, ITPS/ITTC is a world-class training facility offering advanced and innovative solutions for both test pilots and tactical fighter pilots, positioning itself as a leader in the aviation training industry.

Source:ITPS

آخرین مطالب

درباره موسسه

موسسه فیدار کیفیت پارسه از سال 1389 تا کنون در توسعه بیشتر شبیه‌سازهای آموزشی سطح بالا مشارکت داشته و پروژه‌های موفقی را به ثمر رسانده است. از طریق لینک زیر می‌توانید به عضویت کانال تلگرام این موسسه درآمده و در جریان به‌روزترین اخبار حوزه طراحی و مهندسی شبیه‌سازها قرار بگیرید.

تماس با ما